Mina topp 3 appar

Jag har ju en sån däringa smartphone nu. En HTC wildfire som jag är väldans nöjd med. Med en sån kan man ju plocka hem appar. För det mesta helt gratis. Det finns en del kul där ute att kika närmare på. Det omåttligt populära Angry birds till exempel. Som jag spelade mycket i början, men inte så mycket nu.

Nu är mina tre mest använda appar:

1. RunKeeper. Använder telefonens GPS för att mäta hur långt jag springer och på vilken tid. Kan sedan skickas till datorn och användas där också. Helt klockren! Dessvärre fungerar GPSen inte alltid super där det är mycket stora träd men det är ju inte RunKeppers fel!

2. WordPress. Nu kan jag blogga var jag vill, när jag vill via telefonen. Kan lätt ladda upp bilder från telefonen och skriva inlägg som postas direkt på plats. Smidigt om man är bloggnörd.

3. ShapeUp. Jag har fått för mig att jag vill se lite mer vältrimmad ut i bikinin i sommar. Med hjälp av ShapeUp kan jag lägga in vad jag äter och hur mycket jag rör mig och vips talar den om för mig hur jag ligger till för dagen. Man lägger bara in vad man väger, vad man vill väga och hur lång man är så räknar den ut vad som bör intas under en dag. Egentligen måste ju all mat vägas och sånt, men jag höftar lite för att i alla fall ha ett hum om hur jag ligger till. Det blir säkert inte jätterätt, men mer rätt än att inte mäta alls. Man ser ganska tydligt också vad för småsaker som lätt kan minska intaget genom att tas bort. Som den där rabarberpajen på jobbet..(som jag åt i alla fall, men cyklade bort större delen av till och från jobbet)

Vad använder du för bra appar? Tipsa gärna! Appar är kul!

Annonser

En reaktion på ”Mina topp 3 appar

  1. FAcebook såklart! Och wordpress, Agility iMap för att ta med banor smidigt (fast den är dyr, 149 kr), storytel, spotify, yr.no, min bankapp och såklart nästan den viktigaste, Max locator!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s