Världens bästa collie!

image

Ja, precis som bilden visar fick jag och Kezo 2 pinnar idag! Två andraplaceringar i hoppklass 2 och vips så har vi bara en pinne kvar till hoppklass 3 (dit vi egentligen inte alls har bråttom..). Det första loppet idag kändes verkligen så himla bra! Det finns tyvärr inte på film men det gör inget för känslan sitter kvar i kroppen än. Jag hade inga krav på varken mig eller Kezo utan gick in för att ösa och ha skitkul. Som vi öste sen. Jag tror aldrig jag sprungit så fort på en agilitytävling förut!

Den andra hoppklassen sprang vi också bra på och jag peppade Kezo väldigt mycket genom hela loppet. Han ska känna sig bäst hela tiden. Som tack för peppningen räddade Kezo upp en tabbe jag gjorde mot slutet och även det loppet blev ett nollat pinnlopp.

Den första agilityklassen nollade vi också idag (3 nollade lopp av fyra under dagen!!) men svängarna blev inte helt hundra så tiden räckte ”bara” till en femteplacering utan pinne. Sista agilityklassen glömde matte banan.. =) Trött i huvudet blir man av att köra gärnet i tre lopp.

Jag är verkligen sååå nöjd med både Kezos och mina egna insatser idag! Vi hade så himla roligt tillsammans på banan och han gjorde verkligen allt för att göra rätt. Nu ska det bli kul att träna igen! Efter 1½ år utan pinne hade hoppet om en sådan lite flugit sin kos.. Så det här var precis vad vi behövde för att komma på banan igen och känna oss lite duktiga!

image

Hoppklass 2 lopp A

Nu hoppas jag bara att Hedvig inte fick för stora men av vurpan hon gjorde i sitt och Monsters sista lopp och att axeln repar sig snart! Kram till dig!

Annonser

En reaktion på ”Världens bästa collie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s