En lördag med mina finaste

Shoppade med Adde igår. Efter lite försök till shopping med Julia i fredags var mitt mod lågt. Det fanns INGET jag ville ha.. Jag funderade på om det var mig det var fel på och jag som började bli gammal och borde börja handla på affärer för damer. Men det måste vara fler än jag som känner att en gigantisk stickad tröja i storlek one size fits all inte känns helt hundra? Jag såg ut som en stor höna med pinnsmala ben!

Men Adde tog med mig till First Aid i lördags. DÄR fanns det grejer! Lite olika tröjor blev det där. När jag sen hittade en lite udda men grymt fin kavaj på Monki var dagen gjord och Ida nöjd. Pengar kommer väl tillbaka om en månad va?

Kvällen spenderade jag med Julia och Linda på Sangria för god mat och trevliga samtal. Avslutade kvällen gjorde vi på [hg]. Det var inte igår!

Sen kan jag erkänna att åldern tog ut sin rätt. Trött och nöjd med kvällen knoppade jag in rätt tidigt. Festkvällar där jag är ute sent händer ytterst sällan nu för tiden. Mest för att jag inte orkar vara trött och seg dagen efter. Det är inte värt det. Kalla mig tant. Det är helt ok.

Annonser

2 reaktioner på ”En lördag med mina finaste

  1. Haha, vi var ute och åt på Nori i lördags och gick sen hem till Linnea. Jag kunde knappt hålla ögonen upp när klockan var 22.15!!! Snacka om tant-varning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s