Ett litet hej

Ja, det kan jag kosta på mig att skriva här. Första blogginlägget från ipaden så får se om det går vägen. Jag är nöjd med den överlag! Saknar androidappar när det kommer till wordpress, gmail m.m. Men jag vänjer mig nog vid det röriga. Androidappar är mer lättöverskådliga över lag och jag saknar en bakåtknapp på paden. MEN! Jag är mer nöjd än inte nöjd! Wordfeud på större skärm och Facebook på större skärm än telefon men mindre än datorn är guld. Jag är nog lite kär.

Annars flyttar vi mest. Körde ut sängen till malmslätt igår så nu bor vi liksom i ett hus. Det känns väldigt overkligt än så länge och allt är rörigt till tusen fortfarande men det kommer nog bli kalas när vi är mer i ordning!

Jag ser fram emot att ha flyttat. Även om det tar tid innan vi kommit iordning så kan man unna sig en ledig dag sen när lägenheten inte längre finns kvar. En dag mer eller mindre i ett lådinferno tar vi nog ingen större skada av! Så, på söndag tömmer vi lägenheten och sen är livet i Ryd över. Kanske för gott.

20111121-232923.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s