Mörkt, tröttare, tröttast

När det är så här mörkt så att man i princip aldrig kommer hem från jobbet under dagsljus. Då blir man trött. När klockan ringer på morgonen är jag så trött att jag inte vet vad jag heter. Då har jag ändå en sån där klocka som blir ljus successivt under en halvtimme. Det hjälper liksom inte längre! När man dessutom jobbat över lite under veckan och haft relativt tuffa dagar då blir det lätt att man blir sittande här, framför datorn, större delen av kvällen. Det är tur att hundarna tvingar ut mig för annars hade Ida, Soffpotatis, Cronebäck lagt på sig alla sina tappade kilon från sommaren. Hur GÖR civilister för att komma ut när inte hundar drar ut dem?? Jag förstår inte. Motivationen är ju noll.

Igår kom jag faktiskt ut i spåret och sprang 2,5 km. Den där milen händer liksom inte. Kanske hamnar jag där, kanske inte men just nu är målet mest att hålla det igång. Springa fast jag är trött. Jag ska också fokusera mer på att bli snabb ett tag. Agilityn behöver det. Varje uppförsbacke (det är inte så många och dom är inte så branta) i spåret ska jag springa så fort jag orkar i! För det behöver jag inte springa aslångt. Men jag borde springa mer ofta. Ni är skitkass på att skälla på mig! Jag gillar ju att skryta när jag varit duktig så skriver jag inte här att jag springer. Då springer jag gissningsvis inte ett smack. Skäll på mig då!

Run with the wind!

4 reaktioner på ”Mörkt, tröttare, tröttast

  1. Vill du ha träning i att springa i backar finns det ett perfekt ställe strax bortanför kärna centrum! Typ.. tre, tror jag, små kullar som går lika djupt ner som brant uppför, inte jättehöga men tillräckligt och såpass tighta att det inte blir nån raksträcka mellan typ, bättre träningsplats finns nog inte häromkring 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s