Gubbröra är SM-klara!!

Ska vi åka till Halmstad för 3 starter när det är långt att åka? Den frågan ställde vi oss för ett tag sedan. Svaret blev ja! Igår bar det av. Trippeldisk i den första agilityklassen och vi var fulla av pepp inför de två hopplopp som väntade!

https://www.youtube.com/watch?v=_roazjqIwTA

Med 10 fel i bagaget kände vi att nej, det kommer inte att räcka. Banan var för lätt. Lyckan var total när det visade sig att vi kommit fyra med SM-pinne! Vår pinne nummer 5 och alltså den näst sista.

Inför lopp nummer två var målet att ta den sista pinnen men det var ingen panik. Vi hade 6 chanser kvar i Kumla om det skulle behövas. Men vi sprang!

https://www.youtube.com/watch?v=jqQW1bfrsGo

Som vi sprang dessutom! 5 fel för laget och en tredjeplats med SM-pinne nummer 6! SM-kval!! Lyckan fann inga gränser och glädjen över våra underbara, fina gamla gubbar och vår fina röra var så stor! Tänk vad duktiga dom är! Tänk vad duktiga VI är!

GubbröraNär Kezo och jag debuterade i agility för en herrans massa år sedan var målet att ta sig upp i klass 2. Vi knegade och slet och kämpade och nu helt plötsligt. Jag inser att jag äger den finaste collien man kan hitta och han har 4 pinnar i hoppklass 2 och är därmed kvalifiserad för klass 3. Han har 1 pinne i agilityklass 2 och det bästa av allt: Han är kvalad till Agility-SM i lag 2013!!! Min finaste fina vad jag är glad över att du är du och du är min!

Av någon anledning lyckas jag inte bädda in filmerna… Man får köra the old way.. klicka på länkarna 🙂

Annonser

4 reaktioner på ”Gubbröra är SM-klara!!

  1. Grattis Ida! Duktiga ni är. Det är ni verkligen värda! Jag är så himla glad för er skull. Man riktigt ser hur lyckliga ni är på bilden!! Ni lyser. Häärligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s