Agility a la onsdagkväll

Igår var det dags igen. Träning med nybisar en onsdagkväll. Det BLIR sent och jag KÄNNER mig bakfull torsdag morgon men det är värt det! Det ger massor att träna med andra på ungefär samma nivå.

Igår hade jag ritat den här:

stjärnövning med vändMed täckta hinderstöd vid däcket tog Pesto alla hinder utan bekymmer. Banan var tänkt som en flytig bana med en jäkla massa spring och hindersugsträning! Det var ungefär vad den blev. Svårt med tunnel nummer 5 sa Pesto. Det var lite mörkt där och tunneln var mörk. Då måste jag säga tidigt vad han ska göra. Annars blir det inte av. Bara en gång körde jag hela banan. Mest körde jag fram till 14. Han behöver mer hindersug men han går fint! Det var bra att få träna på att bara leta hinder utan en massa svårigheter. Bra med långhopp och däck dessutom.

Underlaget var tungt. Jag blev trött och Pesto fick slita. Tänk vilken dröm det vore med gräs…

 

Annonser

2 reaktioner på ”Agility a la onsdagkväll

  1. Snart Ida kommer gräset fram från sina gömmor. Det längtar lika mycket som du. Vi tyckte att du sprang ”alla tiders”, som farfar skulle ha sagt. Ted undrar om du har ett ritningsprogram? Kanske det finns för honom också..(Banan ska vara 20 m x 60 m.) Säg efter mig: T-U-N-N-E-L 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s