Lite blandat med Pesto

Unghundsträning med Disa, Mattias och Micke i onsdags. Rolig övning och lagom utmaningar! Bra slalom!

Den här sprang vi!

Den här sprang vi! Något ändrade vinklar på sina ställen 🙂

Kurs för Camilla Brundin igår med Johanna och Malin. Riktigt roligt och även där lagom utmanande! Första och andra övningen gick egentligen bäst när jag fått hjälp med rätt byten för JÄKLAR vad han sprang!! Tunnlarna satt som ett smäck och när jag fick till de byten jag skulle göra kändes det så himla bra! Vi är fortfarande kvar på stadiet att jag knappt hinner andas och att det känns som att jag ligger på gränsen till efter hela tiden men det GÅR!

Tredje övningen hamnade på film och här var han lite tröttare och jag blev yttepytte osäker på hur han skulle fixa tunneln. Det går inte att bli det för då missar han. Sen hängde det i en bit in i övningen men andra halvan kändes fin!

Det jag känner mig mest nöjd över med gårdagen förutom farten och tunnelsuget första halvan av kursen är hjälpen jag fick med att välja svängar. Det ÄR ok att framförbyta, speciellt inför svängar, och jag KAN blindbyta om jag gör det rätt. Blir bytena rätt tajmade är det bättre att jag känner mig bekväm med dom än att välja ett byte som inte känns rätt. Bara jag SPRINGER och inte blir stillastående då såklart 🙂

Annonser

En reaktion på ”Lite blandat med Pesto

  1. Snyggt! Vilken fart han får i slalomet, kommer bli riktigt bra det där 😀 Och på tal om fart; Jisses vad snabba och duktiga ni blir! Ni kommer bli ett grymt team på banorna 🙂

    Övar du tunnelsug något, och i sådana fall hur? Jag börjar få slut på idéer om hur jag ska få Chippen att gilla tunnlar, eller i alla fall ta dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s