Dagens träning!

Agilityträning har det blivit det senaste och nu är den faktiskt mer planerad än nånsin! Mot klass 1 start i agilityklass och hoppklass med Pesto och fin form med bra vägar med Kezo! Fart och attityd!

enkeltochsvårareIdag sprang vi den här! Pesto fick springa de vita siffrorna och Kezo fick blanda lite hejvilt. Pesto fick också testa på en tysk över den svarta sjuan. Svårt som tusan det där. Attans att jag blev sjuk efter Jounikursen så att jag inte kunde jobba vidare direkt! Men nu VET jag i alla fall hur jag ska göra. Övning ger färdighet! Kezo gick fint som alltid. Han får finare och finare svängar för varje gång. Det hjälper som sagt att träna.

Jag har bestämt mig för att springa såna här lättare övningar regelbundet med Pesto. De hjälper oss massor i hindersugsutvecklingen att bara få ösa och ta det hinder som står framför näsan. Någon enstaka sväng och så ösa! Det är bra för oss!

Idag tränade jag dessutom balansen vid sidan om. Den träningen blir av någon anledning alltid bortskyfflad av annan träning men idag! Tränade 2 på 2 av på bräda hemma igår och han har för jäkla bra förståelse. Så bra att han idag fick testa hela balansen. Efter att ha fått gå över den en gång med lite stöd (han var lite osäker i början) sprang han sedan över den med bra attityd OCH fina 2 på 2 av en gång. Jackpot och massa massa bus! Det är nog dags att snäppa upp svårigheten ett steg. Inte köra fast. Målet är tävlingsklara kontaktfältshinder om en månad. Gungan kan han ta i kort kombination nu så där känns det inte långt bort. Nu är det balansen och A-hindret som ska slipas. Liksom slalom, däcket, platta tunneln osv. 🙂 Det är tur att det aldrig blir slut på saker att träna. Fasligt vad tråkigt det skulle vara!

IMG_4999 (684x1024) IMG_5006 (1024x683) IMG_5038 (723x1024)

 

Annonser

3 reaktioner på ”Dagens träning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s