Lite agility och sådär..

Vi har varit en vecka i grebbestad på semester! Vi har haft det riktigt bra och jag har över 300 bilder (efter att ha gallrat bort ca 700) att gå igenom så det inlägget kommer en annan dag. Nu tänkte jag slänga in lite blandade agilitybitar från veckan som gått. För ja, jag HAR tränat!

I måndags innan vi åkte sprang jag och Karin den här:

layeringthreadletyskJag tog nummer 12 från ”rätt” håll och fick punktträna 4-5-6 och 8-9 innan jag fick till det helt ok! Grymt nöjd med slalom det här passet! Han klippte ingången som aldrig förr, både med och utan bågar, och blindbyte efter gick strålande! Mellan 6-8 skickade jag in i tunneln och sprang på andra sidan slalom. Det köpte han fint men fick upp en dunderfart så jag fick svårt att få till threadlen efter 🙂 Kezo gick fint som tusan på den här. När hans matte kom ihåg hur slutet skulle tas!

I Grebbestad åkte jag iväg på ett pass där jag sprang den här:

bytenJag satte ett A-hinder och ett hopphinder före första hindret och båda hundarna gick galet fint på den här övningen. Bra flyt och snygga blindbyten över 8!

Igår var vi iväg och träffade A1-gänget igen och tränade för Yvonne och hennes man Kjell. Luriga övningar med lite nya byten som var roliga att testa men svåra för oss. Även om det är bra träning och jag vet att Pesto är ung så är det lite knäckande för självförtroendet ibland att träna svårt på kurs. Det är jobbigt att sällan känna det där flytet jag vet att vi kan få till om vi tränar på lagom nivå. Mer lagom träning alltså! Som tur var så avslutade Yvonne med en fartig blåbärsövning där vi fick ösa gärnet! Kul att träffa alla igen och bra handlingstips för framtiden! Linn tog lite kort på Pesto:

Pluttis vad du kan!

Pluttis vad du kan!

Hell yeah!

Hell yeah!

Jag och min kompis!

Jag och min kompis!

Fin hoppteknik!

Fin hoppteknik!

Till slut. Dagens träning med Disa där vi sprang en hoppetta från Åsa som var himla trevlig och krävde att man SPRANG! Första varvet blev lite sådär halvkaosigt. Mister klister tittade fram och jag hade dåligt fokus på det jag skulle göra och mer fokus på det som komma skulle. Andra varvet blev BRA med lite strul uppe vid nummer 15 och avslutningsvis körde jag från 8 till slutet och det gick så bra! Avslutade med en bra känsla av FLYT! Precis enligt önskemålet med dagens träning! Kezo satte ett par snygga nollor. Han är riktigt kul att springa med på mediumhöjd 🙂

Mitt i detta vilade vi alla andra dagar vi var i Grebbestad. Fyra dagars vila kändes lagom och bra!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s