Kurs!

Den här veckan åkte jag och Pesto iväg på kurs i tre dagar för Jenny Damm och Zeljko Gora! Spännande, nervöst och kul! Hur skulle vi klara oss och vad skulle vi lära oss?

Jag skulle kunna berätta massor! Jag har massa sidor i anteckningsboken fullklottrade med övningar och kommentarer och inte en enda film. Jag skriver dock inte så mycket här. Det går inte att få det på pränt utan att det blir rörigt och det viktigaste är ju att JAG vet 🙂 Det jag vet är att vi KAN, massor! Jag vet också att vi fått flera nya fantastiska erfarenheter och lärt oss massor med nytt! Små detaljer som underlättar massor och större saker som kanske behöver en och annan fundering. Det har varit KUL, fantastiskt och galet jobbigt! Jag har sprungit och sprungit lite till med skrikande instruktörer i hälarna. Nästa år vill jag igen!

Fotograf: Emmeli Orrefjord

Fotograf: Emmeli Orrefjord

Annonser

3 reaktioner på ”Kurs!

  1. Hade självklart varit kul att se film. Både för oss och dig. Men det viktigaste är ju att du kommer ihåg vad ni ska ta med er från kursen! Hade dock gärna velat veta lite mer. 😉 Vad var bra? Vad klarade ni som du inte trodde att ni skulle? Och vad behöver ni träna på? Jag har älskat att gå kurs för Jenny varenda gång jag gjort det så jag förstår om du är nöjd med kursen!!! 😀

  2. Grattis Ida på Din 30 års dag, om jag inte vimsat till det helt så har jag för mig att det är idag! Hoppas du blir ordentligt firad! Stor kram från din gamla ”gudmor” Petra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s