Tävling i Göteborg och i Frövi

Vilken helg!

Igår. dagsresa till Göteborg. Uppstigning 4.15. Avfärd 5.15. Idag, Frövi. Uppstigning 4.15. Avresa 5.15. Vem gör något sådan frivilligt? Jo, en agilityfantast!

I går sprang vi fyra lopp med Gubbröra och idag sprang jag 2 lopp med Pesto. Samåkte med Disa båda dagarna och jag tackar för trevligt sällskap under helgen! En resultatlös helg kan bli bra med trevligt sällskap och rolig agility! Gubbröra fortsätter att inte ta sig runt samma lopp och det börjar kännas som att SM 2014 är en bit bort… Än finns det chans men man kan säga att den minskat drastiskt!

Idag hade Pesto två försök att ta sig runt under förmiddagen. Ett hopplopp som kändes så där superduper bra och där det strular kring ETT hinder! Jag är nöjd med att jag står kvar och trycker när han får en vägran dock. Det känns som rätt medicin! Men ser ni vad jag springer??

I agilityloppet är målet en inte flygande gunga och ett flytigt lopp. Typiskt dumt att gungan inte är med! Målet får reduceras till ett flytigt lopp och en bättre start än i hopploppet. Trots två missar måste jag vara nöjd! Det flyter, på massa ställen och jag går i mål med en riktigt bra känsla!

Man KAN inte bli ledsen på en lillpest som smiter bakom ryggen för att dra på annat hinder. Det går inte! Dagens att träna: Öka säkerheten på däcket och självständigheten på KF på balansen så att jag kan lämna framåt. Båda saker är redan i gång på agendan men ännu inte riktigt i hamn! Det är svårt med tre olika beteenden på tre olika kontaktfält har jag konstaterat. Dock fixar han det! Bara inte riktigt klockrent alla gånger.

3 reaktioner på ”Tävling i Göteborg och i Frövi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s