Vinterträning!

Ja, nu är den igång. Dagen efter Kungsör åkte jag till Staby för lite träning. Ett lite kortare pass blev det då vi ju faktiskt tävlade dagen innan så Kezo fick springa ett par vändor också! Som han sprang sen! åh vad det vore kul med seniorklass på låga hinder. Kezo hälsar att det helst får vara i smallhöjd. Då kan man bara springa genom banan som en missil!

Först körde vi en sekvens från hoppbanan på tävlingen där Pesto flöt ut mer än nödvändigt. Ville se om det jag hade tänkt mig på tävlingen faktiskt kunde funka och det bara var jag som tajmade dåligt. Det var det. Med rätt tajming fick han en riktigt fin sväng där! På ett annat ställe i en annan klass fick han också en vid sväng. Där hade vi svårt även på träning. Ta ett hinder rakt ut och hoppa tillbaka snävt igen ÄR svårt för oss! Vår klass 1-satsning har inte förbättrat våra svängar kan man säga. Det är väl helt enligt planerna egentligen men nu måste vi nog ta tag i dem igen. Jag HAR en hund med korta ben och svängarna är viktiga för oss! Båda våra andraplatser låg vi inte alls långt efter vinnaren och i båda dessa klasser hade vi en vid sväng. Nu är jag givetvis grymt nöjd med att komma tvåa såklart men i klass två är det fler svängar och alltså fler vägar som kan bli onödigt långa. Vad passar då bättre än att ägna vintern åt att slipa på detaljer? Och vila. För i december ska vi vila!

Söndagens pass avslutades med ÖS! Kunde lämna riktigt långt i slalom, fick till staketsvängen ruggigt bra åt båda håll och öste gärnet! För farten får ALDRIG glömmas bort! Vi måste ösa och ha förbaskat kul också. Alltid!

wopwopHoppsan hejsan! Två blogginlägg på raken. Inte illa!

Avslutningsvis vill jag återigen påpeka att jag är fantastisk och oerhört strålande glöd över alla resultat i lördags! Men det är alltid kul att kika på detaljer och göra upp en plan för fortsättningen. Nästa mål är sista pinnen i agilityklassen. Sen ska vi jobba för klass 2!

Älskade fluff!

Älskade fluff!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s