Hur gick det med Idas (mina) mål?

Jobbmål

Våga tänka utanför ramarna. – jag kör mer spontana aktiviteter nu under mina samlingar än förut. Lyssnar in barnens tankar och önskemål och vågar släppa på kontrollen.

Kolla upp möjligheten att plugga på distans vid sidan av arbetet. – kollats upp, anmälts och är nu i slutet av kursen

Vidareutveckla mig inom specialpedagogik. – Kursen jag läser heter Specialpedagogik och socioemotionella svårigheter och är på 15 hp

Ha kul på jobbet med barn och kollegor! – Det har gått i vågor. Framförallt under hösten. Många sjuka kollegor, mycket vikarier och stressen tar ibland över. Tyvärr. Men jag JOBBAR på det!

Privata mål

Komma i ordning i hus och trädgård. – Hmm… jag råkade visst flytta. Så nu jobbar jag på att komma i ordning i lägenheten. Det kommer bli bra. Så småningom!

Hitta tid att bara vara genom att effektivisera andra saker och få dem gjorda. – OK. Jag är kass på att bara vara. Men jag SKA lära mig. Målet får väl gå vidare…

Umgås med nära och kära regelbundet! – Ja, för tillfället kryllar det av nära och kära i min hundkrets. Det underlättar uppfyllandet av detta mål. Helt ok!

Fortsätt läsa! – I och med pluggandet så avtog skönlitterär läsning precis så som det är. Men i våras/somras hann jag beta av ett gäng!

Jobba vidare med fotograferingen och ta den till en ny nivå genom kurs och massa fotande! – Har gått en kurs för Emmeli Orrefjord och fotat helt ok mycket! Tycker helt klart jag fortsätter utvecklas!

Hundtränarmål

Fortsätt jobba med självkänslan – Oj, vad det har svajat under året. Svårt med ny hund visade det sig bli. Har startat upp ett gäng som träffas och jobbar på det och det känns lovande! Slutet av vår säsong hjälpte mig lite på traven också 🙂

Våga tro på den egna träningen och att det som känns rätt för mina hundar är rätt även om andra säger annat. – Ofta faktiskt men föregående punkt hänger lite ihop med den här. Ibland sviktar tron på att jag kan!

Slappna av mer i umgänget med Pesto och fortsätt bygga upp en ömsesidig relation. – Mycket bra!! Jag litar på att han hanterar en himla massa situationer och vår relation är sådär fantastiskt grym!

Hitta kvalitetstid med Kezo och fortsätt se honom som en tränings- och tävlingskompis även fast han kommer tävla mindre nästa år. – Laget har hjälpt oss hålla igång! Jag älskar agility med Kezo, det är en så fantastisk och nödvändig omväxling till räsern. I vissa perioder får jag jobba på det. Det är lätt att låta den lilla ta över. Men oftast får även den stora tid. Framförallt så är det den stora som sover i sängen på nätterna. ❤

IMG_5134

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s