MÅL 2014 – agility

Man skriver ofta ner mål så här i början av året. Lägger dem åt sidan och börjar livet. Hittar dem igen i december och hoppas att man fixat det mesta. Jag har förhoppningar om bättring.

Agilityn var en stor del av 2013. Pesto debuterade och Kezo tävlade SM. Ett fantastiskt år på många sätt! Det är kanske det som gör att agilitymålen är lättast i år.

Kezo
Spring agility så ofta det finns möjlighet!

– Tävla med Gubbröra kvalperioden ut

– Gå i pension individuellt på Rosettjaktens hopptrea!

Pesto
Säkra starter på både träning och tävling. Jobba med starterna vid sidan till att börja med för att hitta ett bra utgångsläge. Utmana på tävling och våga riskera tjuvstart med omtag. Vi har inte bråttom till trean!

– Säkra kontaktfält på balansen. Två på två av. När alla andra lär sig running ska vi ha det snyggaste två på två av som finns! Han ska stanna fast jag springer. Han ska stanna fast jag ligger före och han ska stanna fast jag ligger bakom eller åt sidan. Alltid. Full fart ner och tvärnit. Inget smygande. Våga utmana på tävling. Vi har inte bråttom till trean!

– Säkert, snabbt och snyggt slalom! Han ska kunna ta alla ingångar och lite till oavsett om jag är före, efter eller åt sidan. Han ska jobba genom hela oavsett vad jag hittar på och han ska trycka på max! Våga utmana på tävling! Vi har inte bråttom till trean!

– Tightare svängar i fart. Fortsätt jobba med svängkommando på låga hinder och öka successivt fart och höjd. Jobba vidare med jaakko och framförbyte och fortsätt arbetet med våra fina blindbyten.

– Bakombyte på tunnlar.

Annonser

4 reaktioner på ”MÅL 2014 – agility

  1. Åh… Så klokt och så bra på samma gång! ”Vi har inte bråttom till trean” lånar jag som mantra. Vi har inte bråttom till trean. Vi HAR inte bråttom till trean. Vi har INTE bråttom till trean.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s