3 av 4 på första passet får väl vara godkänt?

Ja, av tränade mål alltså. Årets första pass på riktigt i Staby! Underbart roligt och glädjen sprutade ur litens öron! (nej, mun. Högt och ljudligt)

Första övningen hade jag ritat själv. Jobba med balansen med tunnel under, jobba lite svängar och avsluta med gungan.

tunnelunderbalansBalansen har vi tappat lite på. Helt klart. Han kommer ihåg men felar mer än före vilan. Speciellt mot slutet. Gissningsvis körde jag ett par pass för mycket. Det är jobbigt att springa i full fart och tvärnita! Tänka på till nästa gång! Många belönade kontaktfält gav ett par tjuvade vändor dit när tunneln skulle tas. Leeeksak!! Sötfis! Blindbyte och jaakko över 3-4-5 satt riktigt fint och gungan satt som ett smäck! Härlig känsla att få springa med räsern igen!

De två sista hade Lise-Lotte fixat och den ena innehöll slalom och den andra staket, stjärna och tunnel. Slalom är ett av målen och herrejösses vad häftig han är i slalom! Blindbyte, utmana sidled, utmana framåt, bakombyte (svårt men gick helt ok!). Så fantastiskt härligt!

Staket går han helt fantastiskt på. Jag kan blindbyta utan problem både i väldigt god tid innan och med knappare tidsmarginal. Han vet vad han ska göra och gör det snyggt! Threadle. Nytt för oss och svååårt! I alla fall varianten man oftast gör. Dra in efter ettan och trycka ut på tvåan. Där har vi att jobba med! Hoppa in mot mig på ettan och trycka runt tvåan satt som ett smäck!

Ett par gånger under dagens pass övade jag, planenligt, på att svänga tajt på kommando runt ett hinder. Med bom nere och lite lite upplagd. Det finns hopp även om det är mycket kvar att jobba på!

Den som gissar sämre tränat mål under dagens pass får den stora äran!

Är så fantastiskt träningspepp inför den här säsongen. Tävla ska också bli kul. Tävla klass 2! Men att träna ska bli så fantastiskt roligt! Nu börjar det på riktigt liksom!

 

Annonser

3 reaktioner på ”3 av 4 på första passet får väl vara godkänt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s