och så händer det som jag bävar för…

… natten innan en planerat middagsaktivitet med trevliga vänner börjar jag må illa. Resten kan ni lista ut. Hela natten och större delen av dagen var jag ett vrak.

Idag är jag bättre om än fortfarande svag och ynklig. Varierar mellan vila med iPad och sittande vid dator. Kikar på youtube, hänger på facebook och funderar lite allmänt kring agilityn. Nästa helg är det klass 2-debut! Den kommer att ske med två veckors vila bakom oss eftersom jag inte kan träna idag. Jag har bestämt mig för att vi reder ut det på något sätt ändå. Har kul och springer agility som om vi inte gjort annat. Vi KAN agility! Efter att ha spanat på massor med klass 2-banor på youtube kan jag konstatera att vi nog kan en del klass 2-or också. Men jäklar va de kan skilja åt svårighetsmässigt! Det blir spännande det här!

Jag har den senaste tiden jobbat en del med grunder tack vare min fantastiska uppfödares roliga initiativ med silviainspirerade grunder. Vi hakar på fast Pesto inte är så ung längre men det är grymt nyttigt! Framförallt svängdelen! En del saker GÅR att träna i snö!

Svängarna har verkligen lossnat efter vilan! Även andra svängar som jaakko och framförbyten etc. köper han mycket bättre med rätt signaler än vad han gjorde tidigare. Kul!

Har nog inte lagt upp förra söndagens övning så den kommer här:

balansboxFörsta tanken var, men hey, den har inga byten? Hur utmanande blir det här? Ganska mycket utmaning visade det sig! Speciellt om man har belönat upp balansen. Typ massor. Då var nummer 3 en hejare till utmaning. Sen var det kul att se hur mycket man kunde utmana 5-6. Hur långt måste jag följa med upp? Inte långt alls visade det sig om jag tryckte på rätt ställe. Det var en riktigt rolig övning som krävde lite pill för att sitta!

 

Annonser

3 reaktioner på ”och så händer det som jag bävar för…

  1. Jag ska se till att du andas och tänker positiva tankar hela vägen upp 😉 Klart ni kan klass 2! Och om han nu är för taggad så inte en eller flera disk hela världen det heller… Åh, det ska bli så kul att tävla igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s