Hjulet snurrar och ja.. hamstern springer väl med den också

Ett av mina mål med året var att hitta och planera för ledig tid. Oplanerad tid. Tid för återhämtning. Jag tror faktiskt att jag haft en del sån tid under året också. Oplanerad tid alltså. Som sen förvisso kanske planerats in med småsaker men jag har inte spikat in saker vareviga dag. Faktiskt.

Ändå känns det på något sätt som att det där hjulet snurrar rätt snabbt och att hamstern ibland har svårt att hänga med. Jobbet tar väldigt mycket kraft och energi i dagsläget och jag HAR faktiskt försökt ta tag i det också. Små förändringar inför hösten gör förhoppningsvis att det lättar något. Det gör det dock inte alltid lättare att känna att det kryllar av ork fram till semestern. Jag sätter mitt hopp till att våren återvänder och att värme och sol ska göra mig piggare! För just nu är det svårt att hitta lugnet de lediga dagarna. Frustration över att älska sitt jobb men att inte älska förutsättningarna jag får att utöva det så bra som jag skulle önska. Jag är inte där än att jag vill sluta kämpa.

I vardagen är mitt liv ändock en trevlig plats att vara på. Jag omger mig av väldigt mycket fantastiska människor som lyfter och stärker mig. Även det ett mål med året!

Snart sommar!

Snart sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s