Lagdebut och gubbspring!

Igår hade Linköping lagtävlingar i Valla! Jag skulle springa båda mina och för Pestos lag New kids on the block var det debut! Inga krav, bara kul. ”Fel” sida kvalperioden och allt liksom. Vi var taggade till tänderna och som vi sprang!! Med sammanlagt 10 fel i första klassen och 10 fel även i den andra så räckte det i båda klasser till en andraplats med SM-pinne!! Så galet bra liksom! Debuttävling och vi sätter två pinnar av två möjliga 🙂 Men NEJ, vi ska inte åka till Kumla och försöka kvala. Det finns gränser! Nästa kvalperiod dock! Då jäklar finns det ett nytt smallag som ska kvala till SM 🙂

För Pestos del bidrog han till 5 fel i agilityklassen och ett nollat lopp i hopp! Fina fina lillräser vad härlig du var igår!

Agilityklassen

Hoppklassen

En liten kille har visst börjat dra mot fällor. Duktig kille som avbröt i båda fall. Mindre duktig matte som inte förberedde honom tillräckligt på vart han skulle. Då vet jag vad jag måste träna mer på i alla fall!

För gubben då? Jo, han var också kalasduktig! Som alltid. Fick fem fel i agilityloppet och nollade hopploppet där vi gjorde ett riktigt fint lopp! Med bara tre hundar i laget igår fick vi aldrig runt 3 hundar dock men vad gör det? Gubbröra springer för att det är kul att springa 🙂 Vårt finaste lag!

Gubbröra agilityklass

Gårdagens utmaning var att komma ihåg att byta kläder mellan alla fyra lopp 🙂

En reaktion på ”Lagdebut och gubbspring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s