Tävla i Tranås och kursövning

I måndags började min och Lise-Lottes agilitykurs Fortsättning 2. Kommer bli grymt kul då alla kursare var riktigt duktiga! De fick springa den här övningen:

kursstart fortsättning 2

Vi testade olika lösningar kring 3-7 och alla lyckades hitta fina lösningar som gjorde att det flöt fint! Imorgon har jag en riktigt rolig övning på lut åt dem! Hoppas den blir lika bra som jag tror 🙂

Helgen som gått har jag och Pesto tävlat i Tranås. Varmt, soligt och trevliga, peppande klubbkompisar! En kul helg med uteblivna resultat! Kul i alla fall större delen av tiden.

Här är våra lopp. En del mer svajiga än andra. Lördagen diskade vi agilityklassen då han flög gungan. Hopploppet kändes fiiint men med retlig vägran. På söndagen fick vi 20 fel i agilityklassen men med fina bitar och sista hopploppet är det skottpengar på matten som ger sin hund sämsta möjliga förutsättningar genom att tokfega i starten och sen kasta ut hjärnan utanför banan. Jag är NÖJD över att Pesto fått riktigt fina tider i de lopp vi inte diskat oss. Jag är också så himla toknöjd över alla fyra slalom i helgen. Balansen gör han fint och han sätter gungan riktigt fint dag två. Jag är mindre nöjd över att vi klistrar ibland. Att jag fortfarande fegar i starterna ibland även om ett par lopp var bra nog.

Dag 1

Dag 2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s