Målutvärdering Pesto

Mål 2014

Pestos agilitymål 2014

– Säkra starter på både träning och tävling. Jobba med starterna vid sidan till att börja med för att hitta ett bra utgångsläge. Utmana på tävling och våga riskera tjuvstart med omtag. Vi har inte bråttom till trean! – Fick rejäl bakläxa efter Tranås av mig själv. Det håller inte att fega! Hur var det nu med att inte ha bråttom till trean? Så sen Tranås har jag toktränat! Det har hänt mycket. På träning. På söndag i Jönköping gäller det! Utmana på tävling.

– Säkra kontaktfält på balansen. Två på två av. När alla andra lär sig running ska vi ha det snyggaste två på två av som finns! Han ska stanna fast jag springer. Han ska stanna fast jag ligger före och han ska stanna fast jag ligger bakom eller åt sidan. Alltid. Full fart ner och tvärnit. Inget smygande. Våga utmana på tävling. Vi har inte bråttom till trean! – Före kurs för Jenny Damm hade jag sagt ja på den. Fick dock bakläxa där. Han är för beroende av var jag befinner mig. Har liksom starterna toktränat sen sist och det börjar hända grejer! Sakta men säkert. Än är året långt 🙂

– Säkert, snabbt och snyggt slalom! Han ska kunna ta alla ingångar och lite till oavsett om jag är före, efter eller åt sidan. Han ska jobba genom hela oavsett vad jag hittar på och han ska trycka på max! Våga utmana på tävling! Vi har inte bråttom till trean! – Totalt jäkla skitbra! Jag är så nöjd med slalomet att jag vill tjuta ibland! Det blir dessutom bara bättre!

– Tightare svängar i fart. Fortsätt jobba med svängkommando på låga hinder och öka successivt fart och höjd. Jobba vidare med jaakko och framförbyte och fortsätt arbetet med våra fina blindbyten. – Svåååårt! Men vi jobbar på det. En bra bit kvar dock.

– Bakombyte på tunnlar. – Ja, ta mig tusan! Det börjar lossna! Till och med på hopphinder.. Inte där än, men på väg.

Pestos lydnadsmål 2014 – Behöver ingen detaljutvärdering på dessa mål. Kan bara säga NEJ. När hindrena åkte ut försvann lydnadsmotivationen. Jag skyller lite på att matten inte uppfyllt alla sina mål riktigt.. Vilket lett till för lite tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s