Blåbärsdomare och agilityspring

I måndags hade vi inofficiell tävling på LBK för att examinera Disa som tävlingsledare. Det regnade massor och vi hade fantastiskt kul! Jag hade fått ansvaret rita och döma blåbär/barnklasserna och hade ritat dessa övningar. Eller, en annan grund som fick ändras på plats. Jag har visst blivit smallförare och bygger för tajt 😉

blåbärsklass

blåbärsklass B

Det var lite läskigt att döma men jag tycker att det gick bra! Framförallt med barn vill man ju verkligen inte döma fel! Hellre fria än fälla var mitt motto och alla verkade glada i regnet 🙂 Bana två genererade fler nollor än bana ett och det var helt enligt planen. Bra att sluta på topp tänker jag och ändå ha fått utmanas och hitta någon träningspunkt.

Både Kezo och Pesto fick tävla öppenklasserna, två agilityklasser ritade av Åsa. Kezo var den gladaste av alla!! Vilken lycka att få springa med honom och så fint han går! Speciellt när matten inte bryr sig om de där kontaktfälten utan bara springer.

Pesto tjuvstartade två gånger i första klassen. Jag utmanade mycket och det gick inte för sig. Men även det, helt enligt plan! Sen tog jag om kontaktfält på balansen och ja.. Loppet var väl inte ett av våra bättre. Vi var inte så sams. Inför andra loppet valde jag därför att inte utmana så mycket utan köra på flyt. Det flöt! Fint! Tills typ tredje hindret från slutet när vi fick vägran på tunnel. Vi håller inte ihop ett helt lopp helt enkelt. Träning på det!

Jag är trots regniga agilitydagar en nöjd och glad matte! Idag fick hon dessutom träna i ganska fint väder med Lise-Lotte och hon fick träna på saker som strulat under tävlingarna. För träna, det måste man ju!

IMG_4201

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s