Ideell paus i livet

Förra året fick jag Linköpings Brukshundsklubbs aktivitetspris. Vilket egentligen borde vara en varningsklocka på att man gör för mycket? Jag blev ju glad så klart! Dock tänkte jag att nästa år, då blir det lugnare och mer fokus på mig och mitt tävlande. Nu börjar nästa år gå mot sitt slut och här är jag nu. Trött så in i norden.

Det är fortfarande roligt. Ibland. Att hålla kurs till exempel är nästan bara kul. Men allt det där andra. Många bäckar blir ofta för mig ett stort jäkla hav av hinderreparationer, inköp till fiket, planerande av tävling, räknande av pengar och möten som ska gås på. Där emellan tävlas det nästan varje helg under den här tiden på året och vips. Så var det det där med trött så in i norden.

Så. Nästa år blir det inte bara lite lugnare. Jag har uppenbarligen inte spärrar nog för att begränsa till lite. Nästa år blir det inget. Ingen styrelse, ingen sektor och ingen kurs. Det blir vanligt hederligt funktionärande på våra tävlingar. Det blir det. Men inget ansvar och inga möten. Det måste bli roligt att engagera sig igen och just nu känns det mest jobbigt.

Annonser

2 reaktioner på ”Ideell paus i livet

  1. Att engagera sig lagom är inte lätt…
    Jag har valt att hålla en kurs per termin, gå på de möten jag har lust och ork till, jobba på tävlingar, men halva dagar om det går, säga nej ibland (och det är svårt, men det blir aningens lättare för varje gång). Jag märker att om det är mkt på jobbet (som det är nu,) så orkar jag inte engagera mig i alla hundgrejor, huuuuur mkt jag än vill, men behöver leva lite emellan sina engagemang oxå, slappa, dricka lite vin och bara ligga i soffan å glo på serier ibland 🙂
    Kram på dig, hoppas du hinner bromsa i tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s