Att hantera något jag inte egentligen kan hantera

Jag har valt att låta bloggen vara min ventil. Mitt sätt att hantera livet med en skadad hund. Försöka bena ut hur jag känner, försöka inse att vi kommer ur det, på något sätt.

Dagarna går faktiskt framåt. Det varierar kraftigt hur jag hanterar det faktum att min hund är trasig. En sak är dock alltid densamma. Jag har fantastiska vänner! Stöttning och pepp rakt igenom och jag älskar er för det! ❤

Linnea tipsade om att göra en checklista. På något sätt se att det händer saker och att vi närmar oss slutet på det onda. Än så länge är ju saker som händer något jag inte har en aning om ifall det är bra på riktigt eller bara verkar bra, men det jag inte vet kan jag inte i dagsläget sörja. Jag måste tänka positivt. Så hittills är positiva saker som hänt:

  • Torsdag – får veta att det inte är kört. Det är inte potatismos av skelettet och det finns goda förutsättningar för att han blir helt bra!
  • Lördag – Lilla hunden lyckas bajsa på tre ben (så sjuka saker att bli glad över men alla orosmoment som försvinner hjälper mig att orka mig igenom dagen)
  • Söndag – Han kan vila på sitt onda ben när han står upp utan att stödja på det.
  • Måndag – Bajsar. Klarar fortfarande av att ta det lugnt i buren.

På onsdag är nästa stora punkt på listan. Då ska Pesto röntgas igen. Den där ständigt gnagande oron att något ligger snett behöver verkligen den där röntgen. Paniken när något knäpper till hos honom och jag är övertygad om att någon del hamnade fel. Jag försöker tänka att vad som än händer nu, är det inte försent att laga på onsdag. Det är lättare sagt än gjort dock!

Annonser

2 reaktioner på ”Att hantera något jag inte egentligen kan hantera

  1. Det där med bajs är en positiv plattform. Om det kommer så man slipper gå ut en gång till på kvällen. När det är bra konsistens efter dålig mage. När de inte är för hårda.
    Man släpper själv ut ett SKÖÖÖNT när magen funkar för dem.

  2. Hittade precis din blogg så har inte riktigt koll på läget än men efter att ha läst detta inlägg vill jag bara säga fortsätt kämpa! ❤ Sedan förhoppningsvis åt det lite mer positiva hållet; Jag hittade din blogg genom ett äldre inlägg om den (din?) klippta collien! Känner att du skrev precis som om du visste min situation med det här med att klippa eller inte klippa.. Jag känner att jag har bestämt mig, för mig och min collier Hachi's bästa, att jag ska klippa ner honom. Min fråga är då, HUR SJUTTON GICK DU TILL VÄGA?! haha.. Skulle verkligen vara såå tacksam för svar! Ser fram emot att kolla in mer av din blogg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s