Att hitta rätt i valpdjungeln utan att leta

Det är precis vad jag gjort! För varje dag faller jag bara mer och mer för den lilla valpen som växer så det knakar. Han är glad, finurlig, fokuserad och busig.

IMG_8824

Idag har vi varit med Karin, Zapp och Ruh i skogen och han älskade att få springa med de andra, även fast det var omöjlig att hinna med Zapp i dagsläget. De kommer ha så väldigt kul de två när Sixten blivit större!

På vägen hem stannade vi på ett helt nytt ställe för Sixten och tränade ett litet mikropass lydnad/htm. Karameller vid rätt position på både höger och vänster sida, stå och fot vid sidan. Några få minuter och valpen bara lär sig! Han har hjärnan igång och den jobbar så det knakar.

Jag har nog Pesto att tacka för mycket. Att träna honom har gjort att jag vet vilka små knep som gör att de förstår. All hjälp jag fått av alla instruktörer och vänner under årens lopp har gjort att det med Sixten känns roligt, kravlöst och lätt. En liten bäbishjärna orkar inte många minuter men med rätt förutsättningar och en underbar valp kommer man förvånansvärt långt på tre minuter! Det ska bli spännande att se vad den här lilla parveln blir för någon. Grym lär han i vilket fall bli!

IMG_8795

Annonser

En reaktion på ”Att hitta rätt i valpdjungeln utan att leta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s