Att göra inget är också att träna

Idag är jag förkyld.Ikväll ska jag vara funktionär på agilitytävling och behöver alltså spara på krafterna. Vad passar då bättre än att träna på att inte göra något alls? När Pesto var liten tränade jag massor på det för att han var så intensiv redan som valp men Sixten behöver faktiskt också lära sig det! Det fungerade riktigt bra med Pesto och oj vad jag haft igen det nu under benbrottet! Att göra ingenting är det svåraste tricket av alla!

Idag började jag och hundarna med att gå en liten sväng vid sju. Sen sov vi till och från till klockan 10! Så skönt! Sedan dess har vi inte gjort så mycket alls. Busat lite, busa måste man ju få när man är valp. På valps villkor inomhus. Tuggat ben har han också gjort och sovit en liten stund till. Nu börjar han pyssla på egen han här hemma i brist på annat och senare ska vi gå en liten promenad tillsammans med storebror. Precis lagom dag helt enkelt!

I övrigt jobbar vi vidare med tricket Backing up! med slutmålet hand stand mot vägg! Hans kropp är liten och valpig fortfarande och det är inte bråttom att kunna just hand stand men så roligt det är att se hur snabbt han avancerar 🙂 Så söt han är när svansen viftar! Det är det viktigaste av allt när man tränar en valp och Katarina har varit väldigt noga med att påtala det ofta under vår puppy class. Ha KUL så kommer de lära sig saker allt eftersom. Nu har vi en månads paus i kursen och ska starta upp en ny månad igen i mars!

Annonser

En reaktion på ”Att göra inget är också att träna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s