Valputvärdering

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om vad Sixten kan och vad vi behöver jobba mer på. Det börjar bli dags att kika på det igen.

Sist hade vi inte jobbat så mycket med positionsarbetet och han flöt gärna in framför mig i fotgåendet då. Där har det skett STORA förbättringar både på vänster och höger sida!

Sixten har bitit av alla sladdar till högtalarna på datorn och jag har inte tittat på filmerna på telefonen med ljud på så jag får helt enkelt stå för oönskade ljudeffekter som kan finnas med 🙂

Fröken på onlinekursen har sett översta filmen och jag fick backning på att jag var för stel. Mitt ständiga problem i det här momentet. Film två tänker jag på det och anser själv att det ser bättre ut! Dock får Sixten mer fokus på handen då och fladdrar lite. Får se vad fröken säger!

Sixtens inkallningar har blivit riktigt riktigt bra! Han har hög fart och reagerar snabbt! Fortsätt jobba på det med bra belöningar för att inte tappa alltså.

När det kommer till kroppskontroll har vi jobbat med att lyfta tassar på ena sidan och att sätta framtassarna på olika saker. Han är riktigt duktig men får inte glömma att jobba vidare på det. Där har vi i läxa att klicka snabbare och oftare.

Lekträningen jobbar vi också vidare på. Med backning på mer kamp och jagalekar. Hämta kastad leksak som både är i rörelse och helt still är han faktiskt grym på! Efter tandlossning är det dock svårare att kampa. Tänderna är ju inte så vassa längre…

Världens bästa och roligaste valp! Helt fantastisk ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s