En hyllning till dagmattar och daghussar!

Mina hundar är hos olika hjältar om dagarna. De har i dagsläget olika behov och jag har turen att ha hittat den perfekta matchen till dem båda. Pesto har haft samma sen han var 1 år och Sixten sen han var yttepyttebäbis.

Sixten lämnas först på mornarna och när vi parkerar hos Malin hoppar och studsar han i bilen i väntan på att få komma ut. Han springer det fortaste han kan med mig släpandes i snöret fram till dörren och står där och hoppar och studsar i väntan på att få komma in. När dörren öppnas och han kommer fri från det dumma snöret kastar han sig i Malins famn, alldeles full av lycka och kärlek, för att sedan snabbt inleda morgonlek med bästisen Scottie ❤ De virvlar runt i huset och när jag går vänder han sig inte ens om och tittar efter mig.

14352044_10154494171424808_7798540881448644477_o

Foto: Malin Perlskog

 

När vi sedan anländer till Gösta och Inger skäller Pesto i bilen i väntan på att få komma ut. Han behöver inget snöre på sig utan rusar direkt från bilen mot huset. Står dörren öppen vänder han sig mot mig för att dubbelkolla och springer sedan rakt in på mitt ok. Pesto är hunden som inte ens lämnar min sida för att springa till Lars, när han har godis. Den hunden springer rakt in i huset, hälsar snabbt på Inger och sladdar sedan in i sovrummet där Gösta är. Han skäller sitt lyckoskall konstant tills han helt plötsligt blir tyst. Då vet jag att Gösta lyft upp honom och att de kramas så som Pesto inte kramar någon. Inte ens mig. Jag säger hej då till Inger, för hon är den enda som lyssnar på vad jag säger och åker till jobbet. I trygg förvissning om att båda mina hundar är i tryggt förvar hos sina extrafamiljer där de trivs så oerhört mycket.

Att ha den lyxen jag har är få förunnat och jag är så oerhört tacksam över den kärlek mina hundar får hos sina dagmattar och daghussar. ❤ Tusen TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s