Pesto

Brainpools Extreme Energy

”Pesto”

Pesto, som är en Shetland Sheepdog, flyttade in hos oss den 16 December 2011. Han är född den 20 oktober och är liten, tuff, framåt och GLAD!

Pesto har blivit vuxen och han har blivit den hunden jag så innerligt ville ha och lite till. Det där lite till innehåller också sidor som inte alltid är ljuvliga men av någon anledning älskar jag även dessa sidor. I vardagen har han blivit en lättsam, något högljudd liten, ja han blev liten, kille som fungerar i de flesta sammanhang.

I Maj 2013 debuterade vi i hoppklass med halvfärdigt slalom. Sedan tog vi en paus och tränade. I slutet av juli samma år gjorde vi sedan vår riktiga debut i både hopp- och agilityklass. Det började svajjigt och skälligt. Klister och hoppade gungor blev våran tävlingsstart. Jag ändrade fokus på träningen och det gav snabbt resultat. 4 månader efter den riktiga debuten blev vi uppflyttade i klass 2 på heltid efter två makalösa tävlingar där allt klaffade! Sommaren 2014 tog vi vår sista pinne i klass 2 och tävlar nu i klass 3 med blandade resultat!

Fotograf Emmeli Orrefjord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s